سوالات راهنمای معلم مطالعات اجتماعی پایه ششم

سوالات راهنمای معلم مطالعات اجتماعی پایه ششم
نوع فایل
pdf
حجم فایل
3.32 مگابایت
تعداد سوالات
200
کد دوره
تعداد صفحات
قابلیت پرینت
50,000 تومان 29,000 تومان٪42 تخفیف
دانلود نمونه سوالات تستی راهنمای معلم مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی مفاهیم پایه متون و روش‌های یاددهی حیطه تخصصی برای آزمون استخدامی آموزش و پرورش

 

کاملترین مجموعه نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش دانلود سوالات راهنمای معلم مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی دانلود سوالات استخدامی آموزگار ابتدایی+فرمت pdf +دانلود فوری +بهترین قیمت +دانلود رایگان بعضی منابع

این سوالات دقیقا براساس منابع آزمون طبقه بندی شده است.

این سوالات با توجه به مواد آزمون ضمن خدمت فرهنگیان تهیه شده و کمک بسزایی به شما در زمینه قبولی در این آزمون می نماید. شما با مطالعه این مجموعه نیاز به خرید و مطالعه هیچگونه کتاب و نمونه سوال دیگری نخواهید داشت.

مطالعات اجتماعی چیست؟

برخی از متخصّصان علوم تربیتی مطالعات اجتماعی را در برنامه ی مدارس بخشی از علوم اجتماعی تلقّی می کنند. تاریخ، جغرفیا، اقتصاد، علوم سیاسی، انسان شناسی و جامعه شناسی، به همراه تقسیمات اضافی دیگری که از روان شناسی اجتماعی، روان شناسی، فلسفه و زبان شناسی تشکیل می شود، منابع اوّلیّه ی این برنامه به شمار می آیند. محتوای این رشته ها، حقایق، مفاهیم و روشهای تحقیق، همه به مطالعات اجتماعی مربوط می شوند.

فرایندهای ذهنی

بخش اعظم پژوهش در زمینه ی رشد فکری خردسالان به تشکیل برنامه ی های ریاضی و علوم اختصاص یافته است. با این وصف، طرحی برای آموزش مطالعات اجتماعی می توان در نظر گرفت که بر تفکّر کودکان همان تأثیر شدید آموزش علوم را داشته باشد و آن هنگامی است که کاربرد آن روش در جهت تقویت فکر قرار گیرد.

در این حالت، هرچند مجموعه اطّلاعاتی که در برنامه ی مطالعات اجتماعی می آید با مجموعه ی اطّلاعاتی که در برنامه ی علوم فراهم آمده تفاوت دارد، امّا تفاوت میان فرایندهای مورد استفاده در ایجاد این اطّلاعات بسیار اندک است.

پرورش اجتماعی

یکی از اهداف اوّلیّه تعلیم و تربیت در کودکی پرورش اجتماعی است. امّا به رغم آنکه مطالعات اجتماعی بدون شک می توانند وسیله ی آموزش فرایند پرورش اجتماعی را فراهم کنند، معرّفی آنها به عنوان وسیله ی اوّلیّه برای پرورش اجتماعی کودکان مناسبتی ندارد.

فرصتهای یادگیری بسیار دیگری نیز در محیط آموزشی وجود دارد. معلّم کلاس با دو نوع پرورش اجتماعی مواجه است: کمک به کودک برای درک وظیفه ی خود در جامعه ی آموزشی، و یاری او در درک وظیفه ی خود در جامعه ی وسیعتر.

با آنکه یادگیری خطوط اصلی پرورش اجتماعی از ناحیه ای به ناحیه ی دیگر تا حدودی منتقل می شود، تفاوتهای خاصِّ بسیاری میان دو نوع پرورش اجتماعی یاد شده، در جهت تضمین نحوه ی خاصِّ اجرای آنها، بچشم می خورد. در کلاس درس، نه تنها معلّم وضعیّتی را به وجود می آورد تا در آن کودک با وظیفه ی شاگردی خود آشنا شود بلکه مقرّرات، انتظارات، اولویّتها و ارزشهای مدرسه را نیز به او می آموزد.

چه تدریس کنیم؟

در برنامه ریزی برای آموزش مطالعات اجتماعی به کودکان خردسال باید درباره ی محتوای این درس و نحوه ی تدریس آن تصمیماتی اتّخاذ شود این تصمیمات اغلب به بررسی گزارشهای کودکان در مرحله ی خاصِّی از دانش بستگی دارد.

این نوع بررسی، آنچه را کودکان، سوای استفاده از برنامه ی آموزش می دانند ارزیابی می کند؛ امّا نمی تواند درباره ی آنچه که می توان یا باید به کودکان آموخت رهنمودهایی را ارائه دهد. اهدافی که برای آموزش مطالعات اجتماعی در نظر گرفته می شود با اهداف کلّی تعلیم و تربیت خردسالان در ارتباط باشد. برنامه های تدریس مطالعات اجتماعی باید با توان کودکان مطابقت کند. کتابهایی که به آنها ارائه می دهیم باید برای مرحله ی خاصِّ رشد آنها سودمند افتد. با آگاهی از میزان آمادگی کودک، بی آنکه بخواهیم مفاهیم و مهارتهایی را به اهداف برنامه تحمیل کنیم، می توانیم به حدّ و مرز انتظاراتی که از او برای تسلّط به مفاهیم و مهارتها داریم پی ببریم.

آشنایی با اهداف آموزش

تعریف ماهیّت و نحوه ی آموزش مطالعات اجتماعی در کلاس سالهای اوّل کودکی فرایندی پیچیده به نظر می رسد. این فرایند شامل تعیین هدف آموزش، مشخّص کردن عنوانهایی که در رسیدن به این هدف نقش واسطه دارند، و طرح درسها یا برنامه هایی که بر اساس این اهداف و در ارتباط با این مباحث ارائه می شوند می باشد.

ضرورت استفاده از کتاب، وسائل، منابع و مآخذ، و نیز طرح و انجام فعّالیّتهایی را باید درنظر داشت. راههای بررسی تأثیرات برنامه، با توجّه به میزان موفّقیّت در نیل به این هدفها نیز باید بخشی از این فرایند را تشکیل دهد.

نمونه ای از سوالات همراه با پاسخ

۱- عبارت است از مهارت انتقال و بیان ایده ها و اطلاعات به شکلهای مختلف گفتاری، شنیداری و سایر موارد؟

برقراری ارتباط
جرو بحث
مناظره
آموزش تصویری
پاسخ = گزینه۱

۲- مهمترین رکن روابط معلم و دانش آموز در کلاس درس مطالعات اجتماعی کدام گزینه است؟

احترام متقابل
آموزش صحیح
الگو بودن
کلاس بانشاط
پاسخ = گزینه۱

۳- در کتاب مطالعات متن هر درس شامل محتوای…..و محتوای………است.

بیانیتصویری
دیداریتصویری
نوشتاریشنیداری
نوشتاریتصویری
پاسخ = گزینه۴

دریافت کد تخفیف از کانال تلگرام سایت:
  • با عضویت در کانال تلگرامی ما، می توانید کد تخفیف ویژه دریافت نمایید. برای دریافت کد تخفیف روی لینک زیر کلیک کنید یا عبارت زیر را در ذره بین تلگرام جستجو نمایید.لینک کانال:  SahaLTMS@
  • راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.